Ledig 5:a

5 rum och kök
105 kvm
13 731 kr/mån
Ö Kyrkog. 17C
Lgh nr: 1304
Balkong: Ja
Våningsplan 3
Digital tvättstugebokning, bokningsbar via internet.
Porttelefon
Förberett för paketboxar

Fastigheten har genomgått en stor renovering under 2018. Utvändigt är tak och fasaden renoverade samt att alla fönster är nya ljudreducerade 3-glasfönster. Byggnaden har fått ett nytt modernt ventilationssystem med mekanisk till- och frånluft för ökad inomhuskomfort och mindre klimatpåverkan.

Lägenheten har fått ett nytt helkaklat badrum med golvvärme och klinker. Badrummet är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvätt-bänk. I hallen är det nytt klinkergolv samt nya garderober. Nytt kök med diskmaskin och nya vitvaror. Nytt köks- och matsalsgolv av vinylgolv som även finns i samtliga sovrum, vardagsrummet har ny ek-parkett. Samtliga väggar och tak i alla rum målades och tapetserades i samband med renoveringen. Lägenheten har även fått en ny säkerhetsdörr med nytt lås. Alla elinstallationer är nya. Lägenheten är i princip i nybyggnadsstandard. 

På entréplan finns postfack med elektroniska lås samt en wallpad för digital bokning av tvättstugan. Bokning av tvättstugan går även att göra via internet. Tvättstugan och torkrummet är renoverade med helt nya maskiner. Samtliga allmänna utrymmen så som tvättstuga, soprum osv är utrustade med elektroniska lås för öppning med tagg. Till varje lägenhet hör ett källarförråd om ca 6 kvm.

Även soprummet är nyrenoverat och har full sortering.

Till huset hör en gemensam uteplats som är tänkt för att hyresgästerna ska kunna ha t ex. grillkvällar på med lite större sällskap. Uteplatsen bokas via wallpaden och internet. Uteplatsen är endast till för hyresgästerna i huset. Till lägenheten finns också en parkeringsplats i garage att hyra för 300:-/mån.

Kabel-TV ingår i hyran med ca 18 kanaler. Leverantör Sappa (www.sappa.se)

Lägenheten har utrustning från Gästabudsstaden där man kan teckna bredband, IP-TV och IP-telefoni till ett fördelaktigt pris. (www.gastabud.com)

 

5 rum och kök
105 kvm
13 731 kr/mån
Ö Kyrkogatan 17C
Ledig fr.o.m 2020-02-01